default-image

Εθελοντικές αιμοδοσίες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα

Κρήτη
Εθελοντικές αιμοδοσίες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη που έχει καθοριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να εορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου, και με βασικό στόχο τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας, έχουν προγραμματιστεί δράσεις από το Κέντρο Αιμοδοσίας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν και φέτος από τα Τμήματα Αιμοδοσίας των νοσοκομείων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Οι προγραμματισμένες δράσεις είναι οι ακόλουθες:

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

• Ο Σταθμός Αιμοδοσίας ΓΝ Χανίων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών "Αγ. Ιωάννης" θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

• Ο Σταθμός Αιμοδοσίας του ΓΝ Αγ. Νικολάου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καλού Χωριού θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία στο Καλό Χωριό.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

• Το Κέντρο Αιμοδοσίας Γ.Ν. Ηρακλείου "Βενιζέλειο", σε συνεργασία με την ΕΠΣΠ και την Περιφέρεια Κρήτης θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία στην πλ. Ελευθερίας από τις 9 π.μ. έως τη 1:30 μ.μ.

• Ο Σταθμός Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών "ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ" θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία στη Λότζια από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

• Ο Σταθμός Αιμοδοσίας του ΓΝ Ρεθύμνου σε συνεργασία με την ομάδα "Δότες Ζωής" θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία στο Ρέθυμνο.

Να σημειωθεί ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News