default-image

Μοίρες: Μάχη με το ληστή έδωσαν ιδιοκτήτες σούπερ-μάρκετ

Κρήτη
Μοίρες: Μάχη με το ληστή έδωσαν ιδιοκτήτες σούπερ-μάρκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόσωπο με πρόσωπο βρέθηκε ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στις Μοίρες όταν γύρω στις 4 τα ξημερώματα χτύπησε ο συναγερμός του μαγαζιού, ο οποίος ήταν συνδεμένος με το κινητό του. Έτρεξε αμέσως στο κατάστημά του και βρήκε το ληστή να σπάει με πέτρα την τζαμαρία και να μπαίνει μέσα.

Μπήκε και αυτός και κλείδωσε την πόρτα. Άρχισε μια πάλη των δυο αντρών, ενώ ο ιδιοκτήτης φώναζε συνεχώς «βοήθεια». Κάποιος γείτονας ειδοποίησε το γιο του και έτρεξε, αλλά δεν μπορούσε να μπει μέσα, καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Σε κάποια στιγμή που πήγε να μπει από τη σπασμένη τζαμαρία, σύμφωνα με το e-mesara.gr, ο ληστής τον κλώτσησε και ο γιος έπιασε το πόδι του και τον ακινητοποίησε στα κάγκελα του σουπερ μάρκετ. Με το άλλο χέρι ειδοποίησε την Αστυνομία και συγγενείς του οι οποίοι ήρθαν αμέσως.

Ο ληστής συνελήφθη σε έξαλλη κατάσταση από 4 άνδρες της Αστυνομίας, ενώ πατέρας και γιος τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο πατέρας έχει μικροχτυπήματα σε όλο του το σώμα, ενώ ο γιος έκανε 14 ράμματα…

Να σημειώσουμε ότι πριν 3 μήνες με τον ίδιο τρόπο είχαν και πάλι ληστέψει το κατάστημα και είχαν αφαιρέσει 500 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Ο ληστής συνελήφθη από τέσσερις άνδρες της αστυνομίας, ενώ πατέρας και γιος τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News