Ειδήσεις

"Φρένο" στα όνειρα για φυγή στο εξωτερικό για 4 άτομα

Τέσσερα ακόμη άτομα έκαναν όνειρα να ταξιδέψουν σε ευρωπαϊκούς προορισμούς εγκαταλείποντας τη χώρα μας, όμως βρέθηκαν με χειροπέδες, αφού επέδειξαν στον έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Πρόκειται για δύο Σύριους, ηλικίας 36 και 27 ετών, και δύο υπηκόους Δομινικανικής Δημοκρατίας, έναν 25χρονο και μία 32χρονη.

Και οι τέσσερις συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, ενώ επιχειρούσαν να ταξιδέψουν για Γαλλία και Τσεχία.

Αναλυτικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες (10.06.2015) το πρωί, σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθη, διαπιστώθηκε ότι οι δύο Σύριοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιταλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Παρίσι.

Επιπλέον χθες (10.06.2015) το βράδυ οι δύο υπήκοοι Δομινικανικής Δημοκρατίας, ο 25χρονος και η 32χρονη, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Δομινικανικής Δημοκρατίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Πράγα της Τσεχίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια