default-image

Αποχαιρετούν τη σχολική χρονιά τα παιδιά των Δημοτικών

Κρήτη
Αποχαιρετούν τη σχολική χρονιά τα παιδιά των Δημοτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σχολικό έτος φτάνει στο τέλος του και όλες οι σχολικές μονάδες του Ηρακλείου διοργανώνουν εκδηλώσεις προκειμένου να υποδεχτούν το καλοκαίρι και να αποχαιρετήσουν τους δύσκολους μήνες του χειμώνα.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές των συστεγαζόμενων 25ο και 27ο Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου, στην περιοχή της Θερίσου, πραγματοποίησαν μία πολύ όμορφη γιορτή λήξης του σχολικού έτους, όπου μικροί και μεγάλη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κ. Μαρία Καναβάκη βρέθηκε κοντά στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς και αποχαιρέτησε μαζί τους τη σχολική χρονιά.

Το μήνυμα της αντιδημάρχου Παιδείας για την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς

Μήνυμα προς τους διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς απηύθυνε η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μαρία Καναβάκη.

Στο μήνυμά της η αντιδήμαρχος αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητές διευθύντριες, αγαπητοί διευθυντές,

Φτάνοντας στη λήξη του σχολικού έτους 2014-2015 αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας.

Καθημερινά και εγώ, κι ακόμη περισσότερο εσείς, αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε, καθένας μας από την πλευρά του, για ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας.

Και γι' αυτό σας ευχαριστώ από καρδιάς για την κατανόηση και τη βοήθειά σας.

Ο ευαίσθητος χώρος της παιδείας μάς χρειάζεται όλους και κυρίως εσάς και το σπουδαίο εκπαιδευτικό σας έργο.

Καλό καλοκαίρι σε εσάς και στους συναδέλφους σας εκπαιδευτικούς και φυσικά στους μαθητές των σχολείων σας καλές διακοπές και καλή πρόοδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News