Ειδήσεις

Συνάντηση με το ΔΥΠΕάρχη ζητά ο Λ. Αυγενάκης

Συνάντηση με το ΔΥΠΕάρχη Κρήτης ζητά ο τομεάρχης Υποδομών, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις πρωτοβουλίες του αναφορικά με την επίλυση των προβλημάτων των δομών υγείας στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

Παράλληλα διαμαρτύρεται για την απόφασή του να μην τον ενημερώσει για την κάθοδο και σύσκεψη στην 7η ΥΠΕ με τους Παναγιώτη Κουρουπλή και Ανδρέα Ξανθό το Σάββατο 6 Ιουνίου.

Αναλυτικά σε επιστολή του προς τον κ. Ηγουμενίδη ο βουλευτής αναφέρει:

«Κύριε Ηγουμενίδη,

Με την ευκαιρία της παρούσης, σας εύχομαι καταρχήν καλή επιτυχία στο έργο σας, ως νέος διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Επειδή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας του νομού Ηρακλείου χρήζουν άμεσης και ουσιαστικής παρέμβασης, και δεδομένου ότι δεν ενημερωθήκαμε για να συμμετέχουμε στην πρόσφατη συνάντηση που διοργανώθηκε παρουσία του υπουργού και του υφυπουργού Υγείας, παρακαλώ όπως προγραμματίσετε το συντομότερο δυνατόν συνάντησή μας, προκειμένου να με ενημερώσετε, αφενός για πρωτοβουλίες και τα νέα δεδομένα εφόσον υπάρχουν και αφετέρου για να σας μεταφέρω προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές Υγείας του νομού Ηρακλείου σήμερα.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας το συντομότερο.

Με εκτίμηση,

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης».

Σχόλια