default-image

"Μονόδρομος η επιχειρηματικότητα-καινοτομία για το Τυμπάκι"

Κρήτη
"Μονόδρομος η επιχειρηματικότητα-καινοτομία για το Τυμπάκι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία, ως μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους, στην ποιότητα, στην τεχνολογία, στην καινοτομία και στο σεβασμό προς το περιβάλλον, σε συνδυασμό με τα νέα επιχειρησιακά προγράμματα, είναι ουσιαστικά μονόδρομος για την αντιμετώπιση της κρίσης, φυγή προς τα μπρός για δεκάδες ανθρώπους».

Τα παραπάνω ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 η πρόεδρος του Δ. Σ. του Σωματείου "Πολιτεία Τυμπακίου" ή "Πολιτεία Επιστημόνων", Σύλβια Χριστοδουλάκη, καθώς η Μεσαρά και το Τυμπάκι έχουν πληρώσει ακριβό τίμημα στο βωμό της κρίσης και του καλλικρατικού σχεδιασμού.

Ζητούμενο για την ίδια η προσπάθεια ανάπτυξης μέσα από το σήμερα και των μέσων που αυτό διαθέτει, καθώς η σημερινή εργαλειοθήκη ενδεχομένως να προδιαγράψει και τα βήματα του αύριο επιχειρηματικά. Αυτό επιχειρήθηκε και κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία μπορούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν πληροφορίες ή να ζητήσουν ειδικευμένες συμβουλές από τους επιστήμονες που απαρτίζουν την "Πολιτεία Τυμπακίου".

Μάλιστα στο site της "Πολιτείας" δίνονται όλες πληροφορίες για τη δράση, τις δυνατότητές της και τους τρόπους επικοινωνίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News