default-image

Αναφορά Δανέλλη για ενίσχυση Α.Τ. Χερσονήσου

Κρήτη
Αναφορά Δανέλλη για ενίσχυση Α.Τ. Χερσονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφορά στο αρμόδιο τμήμα της Βουλής κατέθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου με το "Ποτάμι" Σπύρος Δανέλλης, για την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος (Α.Τ.) Χερσονήσου με επιπλέον προσωπικό, διαβιβάζοντας στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοκητικής Ανασυγκρότησης, σχετικό Δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής συντάσσεται πλήρως με το αίτημα, το οποίο διαχρονικά απασχολεί το Δήμο  και τους φορείς της περιοχής.

Στο έγγραφο υπογραμμίζεται ότι: «με την σύσταση του Καλλικρατικού Δήμου Χερσονήσου προϋποτίθεται η ίδρυση Αστυνομικής Διεύθυνσης, σύμφωνα με δηλώσεις ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., αλλά αντί αυτού, το ελληνικό κράτος, το οποίο ευαγγελίζεται την υποστήριξη του στην βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό, έχει αφήσει την περιοχή, όπως ακριβώς ήταν στις δεκαετίες του '70 και του '80, με ένα ισχνό Α.Τ., δυναμικότητας μικρότερης των 40 ατόμων».

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της Χερσονήσου: «Ο διπλασιασμός του προσωπικού του Α.Τ. θα ήταν η μόνη αποδεκτή λύση έως τη δρομολόγηση της ίδρυσης Αστυνομικής Διεύθυνσης, δεδομένου ότι στα όρια του Δήμου βρίσκονται περισσότερες από το 30% των συνολικών ξενοδοχειακών κλινών της Κρήτης… με ό,τι αυτό συνεπάγεται όχι μόνο για τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, αλλά και για αυτές του πρωτογενή και του δευτερογενή τομέα της οικονομίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News