default-image

Νίνης: «Να… ρεφάρουμε κόντρα στα Νησιά Φερόε»

Ποδόσφαιρο
Νίνης: «Να… ρεφάρουμε κόντρα στα Νησιά Φερόε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου με τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Σωτήρης Νίνης μοιράστηκε με όλους τους Έλληνες φιλάθλους τις σκέψεις του στο blog του που φιλοξένει η ιστοσελίδα της Vodafone  (http://ethnikiomada.vodafone.gr/).  

Ο Σωτήρης Νίνης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ένας από τους πέντε τελικούς που απομένουν για να κριθεί η πρόκριση για το Euro της Γαλλίας είναι μπροστά μας. Παρά το γεγονός ότι η πολυπόθητη νίκη με την Ουγγαρία δεν ήρθε, η ομάδα έδειξε ένα καλύτερο σύνολο, μια αναπτερωμένη ψυχολογία, δίνοντας μια νότα συγκρατημένης αισιοδοξίας για την συνέχεια.

Αυτό το κλίμα πρέπει να κρατήσουμε ταξιδεύοντας για την αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε. Πρέπει να «ρεφάρουμε» την ήττα που υποστήκαμε στην έδρα μας και να πάρουμε την βαθμολογική ανάσα που θα μας δώσει περεταίρω ώθηση, ψυχολογία και συνάμα θα αρχίσει να δημιουργεί κάποιο άγχος και στους άλλους διεκδικητές των εισιτηρίων στα επόμενα παιχνίδια».

Ολόκληρη η ανάρτησή του Σωτήρη Νίνη είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link: http://ethnikiomada.vodafone.gr/category/blogs/to-blog-tis-ethnikis-omadas/ .

Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής μας Ομάδας, στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων εδώ και 10 χρόνια και στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News