Ειδήσεις

Οι καταρτιζόμενοι του ΚΔΒΜ "Ευρωπαϊκή Πρόοδος" στη "N.K."

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος Δημοσιογραφίας από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης "Ευρωπαϊκή Πρόοδος" στα πλαίσια εκπαιδευτικής επίσκεψης, ξεναγήθηκαν στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη".

Ο εισηγητής του σεμιναρίου και διευθυντής ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV", Χρήστος Κώνστας ανέλαβε το ρόλο του ξεναγού. Πέρα από την προγραμματισμένη επίσκεψη στους χώρους της "Ν.Κ.", πραγματοποιήθηκε και μία ξενάγηση συνολικά στους χώρους του Ομίλου "ΚΡΗΤΗ TV". 

H ξενάγηση ξεκίνησε από το χώρο του τεχνικού μέρους σε ότι αφορά την έκδοση της εφημερίδας. Ο τεχνικός διευθυντής της εφημερίδας, κ. Νίκος Λιναρδάκης παρουσίασε με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία που ακολουθείται προκειμένου να φτάσει στα χέρια του αναγνώστη η παγκρήτια εφημερίδα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνέπεια που πρέπει να έχει ο δημοσιογράφος προκειμένου να παραδίδει έγκαιρα τα θέματά του έτσι ώστε όλη η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί να γίνεται χωρίς καθυστερήσεις. Η ξενάγηση συνεχίστηκε στο δημοσιογραφικό τμήμα όπου εκεί οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους δημοσιογράφους του Ομίλου "ΚΡΗΤΗ TV".

Το πρώτο τμήμα Δημοσιογραφίας ολοκληρώνει τον κύκλο μαθημάτων στις 20 Ιουνίου και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο τμήμα.

Σχόλια