Ειδήσεις

Ολλανδοί φοιτητές ήρθαν για να εκπαιδευτούν... τουριστικά

Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κρήτη για να πάρουν εικόνες, εμπειρίες, να "αποτυπώσουν" την τεχνογνωσία στον τουρισμό, να γνωρίσουν τον πολιτισμό και τη ζωή των κατοίκων, πραγματοποιούν 21 Ολλανδοί φοιτητές του τουριστικού κλάδου και δυο καθηγητές τους.

Οι φοιτητές και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου "University of Applied Sciences Breda", τμήμα "Tourism & Leisure", συναντήθηκαν στην Περιφέρεια με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρόντος του εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού Μιχάλη Βαμιεδάκη. Η αποστολή των Ολλανδών ενημερώθηκε για την "ταυτότητα" του τουριστικού προϊόντος, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την εκπαίδευση-τεχνογνωσία, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού αλλά και τη διασύνδεση των τριών κλάδων τουρισμού, αγροτικού τομέα, και πολιτισμού. Οι Ολλανδοί φοιτητές και καθηγητές εξέφρασαν στον περιφερειάρχη αλλά και στον εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού τις ευχαριστίες τους για την ενημέρωση αλλά και τη χαρά τους που βρίσκονται στην Κρήτη.

Μάλιστα ανέφεραν ότι η επιλογή της Κρήτης δεν ήταν τυχαία και ότι επέλεξαν το νησί γιατί συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα, είναι μεγάλος τουριστικός προορισμός, και για τους σπουδές τους η εμπειρία θα είναι πολύτιμη. Οι φοιτητές και οι καθηγητές από την Ολλανδία θα περιηγηθούν σε όλη την Κρήτη σε τουριστικές περιοχές, τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και σε αξιοθέατα.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο της Ολλανδίας φοιτούν 7.500 φοιτητές από 50 χώρες.

Σχόλια