default-image

Συνελήφθη 24χρονος με… αδυναμία σε ηλεκτρονικές συσκευές

Κρήτη
Συνελήφθη 24χρονος με… αδυναμία σε ηλεκτρονικές συσκευές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο υποθέσεις κλοπής και τρεις απόπειρες κλοπής, που διαπράχθηκαν στα Χανιά, εξιχνίασαν χθες οι αστυνομικές Αρχές.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, κατά τη χρονική περίοδο από τις 5/6 έως τις 8/6/2015, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πολυκατοικία στην πόλη των Χανίων και, αφού διέρρηξαν τέσσερις εισόδους ιδιωτικών γραφείων, αφαίρεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 840 ευρώ ιδιοκτησίας ενός 45χρονου, ενώ διέφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα από τα υπόλοιπα τρία γραφεία.

Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι δράστης ήταν ένας 24χρονος που είχε διαπράξει την κλοπή και τρεις απόπειρες κλοπής σε γραφεία στην πόλη των Χανίων.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση, προχθές (08.06.2015) το βράδυ, ο 24χρονος εισήλθε σε οικία ιδιοκτησίας ενός 47χρονου και αφαίρεσε μια τηλεόραση, ένα tablet και ένα σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή συνολικής αξίας 400 ευρώ.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (09.06.2015) το πρωί ο 24χρονος, κατηγορούμενος για κλοπή.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης αστυνομικής προανάκρισης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ακατοίκητη οικία, στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τηλεόραση και tablet, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.  

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του σε ομοειδείς πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News