default-image

Συναγερμός στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού

Κρήτη
Συναγερμός στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός σήμανε, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 3:30 στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού, όταν φύλακες της εξωτερικής φρουράς αντιλήφθηκαν ύποπτες κινήσεις έξω από τον περίβολο του εξωτερικού φράχτη των φυλακών.

Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι είχε σημειωθεί απόδραση και ότι κάποιος εκ των κρατουμένων, άγνωστο πώς, είχε καταφέρει να πηδήξει το φράχτη και να βγει έξω.

Στο σωφρονιστικό κατάστημα, που ήταν και ώρα επισκεπτηρίου, επικράτησε πανικός, με τον κόσμο να οδηγείται κακήν-κακώς μακριά από το χώρο των φυλακών.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν τα μέλη της φρουράς αλλά ενημερώθηκε και η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Ωστόσο σύντομα διαπιστώθηκε ότι δεν έλειπε κανείς κρατούμενος και, σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε αντιληπτό ότι κάποιος είχε προσεγγίσει τον περίβολο και είχε πετάξει κάτι μέσα.

Λίγη ώρα μετά διαπιστώθηκε ότι αυτό που είχε πεταχτεί μέσα ήταν... ένα σέικερ, το οποίο όμως δεν περιείχε καφέ, αλλά ένα κινητό, σύριγγες και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών! Το περιεχόμενο του σέικερ έγινε γνωστό όταν εντοπίστηκε ο κρατούμενος που - προφανώς κατόπιν προσυνεννόησης - το μάζεψε από το σημείο όπου πετάχτηκε και μετέφερε το περιεχόμενο στο κελί του.

Ο συνεργός του, που πέταξε το σέικερ στη φυλακή, δεν εντοπίστηκε, παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News