default-image

"Πιάστηκαν" στο αεροδρόμιο με πλαστά έγγραφα

Κρήτη
"Πιάστηκαν" στο αεροδρόμιο με πλαστά έγγραφα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μακρύ κατάλογο των συλλήψεων για πλαστογραφία εγγράφων προστίθενται δύο ακόμη άτομα που θέλησαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό μέσω του αεροδρομίου "Ν. Καζαντζάκης". Πρόκειται για δύο Σύριους που θα έφευγαν για Γερμανία και Ελβετία, όμως η προσπάθειά τους για φυγή "σκόνταψε" στην έρευνα των Αρχών του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης", από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 26 και 50 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες (09.06.2015) το πρωί, σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθη, συνελήφθη ο 26χρονος Σύριος για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιταλίας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Βερολίνο.

Επιπλέον χθες (09.06.2015) το βράδυ συνελήφθη και ο 50χρονος υπήκοος Συρίας για πλαστογραφία πιστοποιητικών. Συγκεκριμένα ο 50χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Τσεχίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Γενεύη Ελβετίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News