Ειδήσεις

Ηράκλειο: Σύσκεψη εργαζομένων στα ΜΜΕ με τη Λιάνα Κανέλλη

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις, όπως σύσκεψη με εργαζόμενους στα media και συγκέντρωση με τη βουλευτή του Κόμματος Λιάνα Κανέλλη σε Ηράκλειο και Αρχάνες, αντίστοιχα, καθώς και εκδήλωση για το χωροταξικό σχεδιασμό όπου θα παρουσιαστεί η πρόταση του ΚΚΕ από το βουλευτή Μανώλη Συντυχάκη.

Ειδικότερα:

• Το Σάββατο 13 Ιουνίου, στις 12 μ., στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, θα γίνει σύσκεψη με δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα ΜΜΕ, όπου θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και δημοσιογράφος.

• Την ίδια ημέρα, στις 7:30 μ.μ., στην πλατεία Αρχανών, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ", όπου θα μιλήσει η κ. Κανέλλη.

• Την Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Τυμπακίου, θα γίνει εκδήλωση με θέμα "Ο περιφερειακός χωροταξικός σχεδιασμός και η πρόταση του ΚΚΕ". Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής Ηρακλείου.

Σχόλια