Ειδήσεις

Δίωξη για ανθρωποκτονία στην υπόθεση Γιακουμάκη

Μετά τις φοβερές αποκαλύψεις για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η Δικαιοσύνη ανταποκρίθηκε και μάλιστα με άμεσο τρόπο, αφού σήμερα το πρωί ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, αλλά δίχως να στρέφεται κατά συγκεκριμένου προσώπου, για το θάνατο του άτυχου νεαρού Ρεθυμνιώτη.

Ωστόσο υπάρχουν διώξεις κατά συγκεκριμένων προσώπων για παράνομη βία, κακομεταχείριση (το bullying που υφίστατο ο νεαρός).

Για την υπόθεση μίλησαν στο neakriti.gr ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος και ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας.

Ο κ. Βρόσγος τόνισε ότι το "σημείο-κλειδί" στην υπόθεση είναι ότι έλειπε ένα μέρος από το λαιμό του σώματος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, και δήλωσε ότι καλώς ο εισαγγελέας ασκεί διώξεις για να ψαχτεί η υπόθεση σε όλες της τις εκφάνσεις και να μη μείνει κανένα κενό.

Από την πλευρά του ο κ. Μπούκας τόνισε ότι στην κύρια ανάκριση παραπέμφθηκαν και τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, εκτός από την επικίνδυνη και κατ' εξακολούθηση παράνομη βία, τονίζοντας ότι δε γνωρίζει αν έχουν προσωποποιηθεί και οι κατηγορίες για την ανθρωποκτονία.

Ακούστε τι δήλωσαν οι δύο άνδρες για την πολύκροτη υπόθεση:

Σχόλια