default-image

Ντέρμπι "αιωνίων" μέρος... δεύτερο

Μπάσκετ
Ντέρμπι "αιωνίων" μέρος... δεύτερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δεύτερη πράξη των τελικών της Α1 μπάσκετ ανδρών παίζεται  στις 19:30 (Novasport 2)με τη σειρά να μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 1-0 στη σειρά των αγώνων.

Το ματς είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες, που θα κυνηγήσουν τη νίκη για τους δικούς της λόγους η καθεμία.

Οι πράσινοι θέλουν  να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να ισοφαρίσουν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δύσκολα θα μπορέσουν να υπερασπιστούν  τα κεκτημένα του. Οι «πράσινοι» δε θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη του πρώτου αγώνα. Στα αγωνιστικά, ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Σωτήρη Μανωλόπουλου είναι ο Εστεμπάν Μπατίστα, που ταλαιπωρείται από θλάση και δεν είναι απολύτως έτοιμος.

Στην αντίπερα όχθη, Ο Ολυμπιακός έκανε το... χρέος του στο πρώτο ματς, προστάτεψε την έδρα του και πλέον ετοιμάζεται να πάει στο ΟΑΚΑ με λιγότερο άγχος αλλά με τον ίδιο στόχο. Να πάρει και πάλι το ροζ φύλλο αγώνα, να πετύχει το 2-0 και να τελειώσει τη… δουλειά την ερχόμενη Κυριακή στο «σπίτι» του. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιθυμεί να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, ενώ τους επεσήμανε τα λάθη τους και τους ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα είναι και πάλι το μοναδικό πρόβλημα των Πειραιωτών, μιας και δεν έχει αποθεραπευτεί και δεν υπολογίζεται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News