Ειδήσεις

Ματαιώθηκε η κάθοδος Βαρουφάκη

Ραγδαία τρέχουν πλέον οι πολιτικές εξελίξεις με φόντο τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και μάλιστα θα κρατήσουν μακριά τελικά τον Γιάνη Βαρουφάκη από την Κρήτη.

Ο υπουργός Οικονομικών ήταν να επισκεφτεί το Ηράκλειο την Πέμπτη και μάλιστα είχε ανακοινωθεί επισήμως και το πρόγραμμά του που περιελάμβανε ανοιχτή συνάντηση με πολίτες. Ένεκα ωστόσο των εξελίξεων, η κάθοδος Βαρουφάκη εδώ ματαιώθηκε!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από όλους τους υπουργούς να είναι παρόντες την Πέμπτη το πρωί στην Αθήνα, ενώ τους ενημέρωσε πως αργότερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα συγκληθεί έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο.

Το γεγονός είναι αν μη τι άλλο ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης και των στιγμών και φανερώνει πως το ζήτημα της συμφωνίας Αθήνας και δανειστών έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία...

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών, στον οποίο ζητήθηκε όπως και όλοι οι υπουργοί να βρίσκονται το σαββατοκύριακο στην Αθήνα, είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιήσει την κάθοδό του στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Σχόλια