Ειδήσεις

Προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες για τη ληστεία

Ανάστατοι παραμένουν οι κάτοικοι στα Σταυράκια Ηρακλείου μετά την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε με θύματα μια 47χρονη γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Το γεγονός ότι έστρεψαν τα όπλα τους εναντίον μικρών παιδιών, προκαλεί οργή. Το περιστατικό χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα περίεργο, αφού οι ένοπλοι κουκουλοφόροι απέσπασαν ελάχιστα ευρώ, ενώ φεύγοντας πήραν μαζί τους το αυτοκίνητο της οικογένειας το οποίο εγκατέλειψαν κοντά στο χωριό.

Η 47χρονη και τα δύο ανήλικα παιδιά της έζησαν ένα πραγματικό εφιάλτη όταν βρέθηκαν στα χέρια ένοπλων κουκουλοφόρων το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της 47χρονης από το χώρο της αυλής. Αφού απείλησαν με όπλο την ίδια και τα παιδιά της τους απομόνωσαν σε ένα χώρο του σπιτιού.

Η γυναίκα προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να προστατεύσει τα παιδιά της όση ώρα οι δράστες έψαχναν το σπίτι. Αφού βρήκαν λίγα ευρώ, πήραν το αυτοκίνητο της οικογένειας και τράπηκαν σε φυγή, για να το εγκαταλείψουν λίγο έξω από τα Σταυράκια.

Στην περιοχή ανάλογα περιστατικά δεν είναι συνηθισμένη, ενώ μέχρι στιγμής στην πόλη του Ηρακλείου εισβολές σε σπίτια έχουν σημειωθεί από συγκεκριμένη σπείρα σε βάρος ηλικιωμένων, γι' αυτό και όπως φαίνεται η αστυνομία κρατά ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ως προς τα κίνητρα των ένοπλων κουκουλοφόρων.

Έλλη Κοκάλη

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια