default-image

Ανεβαίνει το… θερμόμετρο στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ανεβαίνει το… θερμόμετρο στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κρισιμότητα των στιγμών σε καθημερινή βάση πλέον είναι μια πραγματικότητα για τον ΟΦΗ. Η επόμενη μέρα της ομάδας από μια νέα αφετηρία προκαλεί μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία, όσο η γενική συνέλευση της ΠΑΕ πλησιάζει. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα είναι και η τελευταία με τη σημερινή μετοχική σύνθεση, γεγονός που αναμφίβολα καταδεικνύει και την ιστορικότητά της.

Το διαμορφωμένο τοπίο ανεβάζει το... θερμόμετρο κατακόρυφα, τη στιγμή που έντονα προκύπτουν σενάρια, που θέλουν να βρίσκεται σε ετοιμότητα κι άλλη κίνηση ή κινήσεις. Η δεδηλωμένη πρόθεση των «7» να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας και να αποτελέσουν την επόμενη διοικητική κατάσταση ίσως να μην είναι η μοναδική. Βέβαια, έχουμε φτάσει χρονικά στο πιο οριακό σημείο και αργά ή γρήγορα θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα αν προκύψουν νέα δεδομένα.

Περί προθεσμιών και πρότασης

Την ίδια ώρα, οι συναντήσεις και οι επαφές είναι πλέον καθημερινές σε όλα τα επίπεδα. Χθες, έγινε κοινή συνεδρίαση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, όπου συζητήθηκαν όλα τα «καυτά» θέματα. Στην παρούσα φάση όλα δείχνουν «ανοιχτά», αφού υπάρχει η καταληκτική ημερομηνία του Ερασιτέχνη για προτάσεις ως τις 16/6 και από την άλλη το αίτημα των «7» για απάντηση στις 14/6, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δε θα ισχύει η πρόταση.

Σε ένα μέρος της χθεσινής συνεδρίασης το «παρών» έδωσε ως εκπρόσωπος της κίνησης των «7» ο Δημήτρης Αποστολάκης. Η μία μέρα διαφοράς που προκύπτει ήταν το αντικείμενο συζήτησης, το οποίο θα τεθεί επί τάπητος και σε κοινή συνάντηση των τριών πλευρών με το νομικό Χάρη Γρηγορίου. Άλλωστε, με την ιδιότητα του ως δικηγόρος, είναι ο άνθρωπος που έχουν απευθυνθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι, για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τον ΟΦΗ.

Επιπλέον, σήμερα αναμένεται να κατατεθεί στον Ερασιτέχνη και εγγράφως η πρόταση των «7», που θα περιλαμβάνει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες του 5ετους πλάνου. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να προκύψει και σχετική επίσημη αντίδραση από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Άλλωστε, για τη νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά του ΟΦΗ, μεγάλο ρόλο παίζει το πλαίσιο της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, από τη στιγμή που όλα θα περνάνε «μέσα» από τον Ερασιτέχνη. Μάλιστα, για σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση των στελεχών του και εκπροσώπων της ΠΑΕ, με τον Αντύπα Σηφάκη και ενδεχομένως άλλα μέλη της κίνησης των «7», ώστε να γίνει μια αναλυτική συζήτηση για τους βασικούς άξονες του πλάνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News