Ειδήσεις

Απόβαση στο Ηράκλειο για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Στους δρόμους αύριο οι πολίτες της Ιεράπετρας διεκδικώντας το αυτονόητο για την υγεία τους, τη στοιχειώδη αν μη τι άλλο λειτουργία του νοσοκομείου.

Θα ακολουθήσει "απόβαση" στο Ηράκλειο και στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, σύμφωνα με τη γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου Πόπη Δασκαλάκη στο Ράδιο 9,84.

Πρόκειται για απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας που ελήφθη πριν από λίγες ημέρες.

«Δεν πρόκειται να φύγουμε από τη ΔΥΠΕ αν δεν πάρουμε λύση άμεσα εφαρμοστέα για την Παθολογική, το Ακτινολογικό και το Μικροβιολογικό», πρόσθεσε η ίδια. Το νοσοκομείο δε θα διαλύσει. Η ΔΥΠΕ οφείλει να μας βρει τη λύση.

Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου

Εντωμεταξύ, από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώθηκε ότι, λόγω της συμμετοχής στο συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 9 π.μ στην πλατεία Δημαρχείου, οι υπηρεσίες του Δήμου πλην του τμήματος αποκομιδής απορριμμάτων, καθώς και όλες οι δομές της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, δε θα λειτουργήσουν.

Παράλληλα, όλες οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις για την εν λόγω ημέρα (Τετάρτη) δε θα πραγματοποιηθούν, ενώ οι προγραμματισμένες δημοπρασίες αναβάλλονται για την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Επίσης, γνωστοποιείται ότι με απόφαση δημάρχου οι εκπαιδευτικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστές προκειμένου εκπαιδευτικοί και μαθητές να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.  

Σχόλια