default-image

"Εμπλοκή και άλλου ατόμου" στην υπόθεση Γιακουμάκη

Κρήτη
"Εμπλοκή και άλλου ατόμου" στην υπόθεση Γιακουμάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατηγορίες που πιθανώς να αναφέρονται ακόμη και σε ανθρωποκτονία του άτυχου 20χρονου άτυχου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν αποκλείεται να απαγγελθούν τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρη Μπούκα.

Μιλώντας στον αθηναϊκό Τύπο, ο ποινικολόγος των Ιωαννίνων δεν αποκλείει την πιθανότητα ο εισαγγελέας να πειστεί ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία και όχι για αυτοκτονία και να απαγγείλει σχετική κατηγορία σε συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα από τη Γαλακτοκομική Σχολή.

«Είμαι βέβαιος ότι η μοιραία Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου το οποίο ευθύνεται για το θάνατό του. Και δεν εννοώ ότι εξώθησε τον Βαγγέλη στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Τότε θα μιλούσαμε για αυτοκτονία. Μιλάω καθαρά για ανθρωποκτονία!», είπε μιλώντας στην εφημερίδα "Espresso" ο κ. Μπούκας.

Ακόμη επισήμανε ότι το σίγουρο είναι πως θα απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση, για τα γεγονότα που συνέβαιναν πριν το θάνατο του Βαγγέλη, όπως, δηλαδή, καψώνια τα οποία έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων και πειράγματα τα οποία είχαν μετατραπεί σε άγριο bullying από συμφοιτητές του Ρεθυμνιώτη σπουδαστή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News