Ειδήσεις

Τρεις συλλήψεις για πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι συλλήψεις για προσπάθεια διαφυγής στο εξωτερικό από τους αερολιμένες του νησιού με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Δύο ακόμα Σύριοι και ένας υπήκοος Ερυθραίας πιάστηκαν στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης" του Ηρακλείου καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Ιταλία, πλην όμως παράνομα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου πέρασαν χειροπέδες σε δύο υπηκόους Συρίας (έναν 33χρονο και μία 27χρονη) και σε έναν 29χρονο υπήκοο Ερυθραίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, χθες (07.06.2015) το μεσημέρι, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου συνελήφθησαν ο 33χρονος, η 27χρονη και ο 29χρονος διότι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Ρουμανίας ο πρώτος, Αρχών Ισπανίας η κοπέλα και Αρχών Ερυθραίας ο 29χρονος, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Μιλάνο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγηθήκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια