default-image

Στην εκστρατεία "Καθαρίστε τη Μεσόγειο" το Nana Beach

Κρήτη
Στην εκστρατεία "Καθαρίστε τη Μεσόγειο" το Nana Beach

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια αξιόλογη προσπάθεια, και συγκεκριμένα στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία για τον καθαρισμό της Μεσογείου (Clean up the Med), που διοργάνωσε η "Legambiente" στις 22 Μαΐου, συμμετείχε για άλλη μια χρονιά το ξενοδοχείο Nana Beach του ομίλου εταιρειών "Καράτζης Α.Ε.".

Στον καθαρισμό της παρακείμενης ακτής του ξενοδοχείου συμμετείχαν επισκέπτες του ξενοδοχείου, μαζί με τα παιδιά τους, συνοδευόμενοι από την ομάδα animation και το προσωπικό του Nana Beach.

Ωστόσο, οι περιβαλλοντικές δράσεις του ξενοδοχείου Nana Beach δεν σταματούν εδώ. Η περιβαλλοντική πολιτική της διοίκησης αποτελεί δέσμευση για το ξενοδοχείο, ενώ οι στόχοι αφορούν τη βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσης, εφαρμόζοντας προγράμματα ανακύκλωσης γυαλιού, μπαταριών, λαμπτήρων, χαρτιού, πλαστικού και οργανικών αποβλήτων.

Σημειώνεται ότι η "Legambiente", που διοργάνωσε την εκστρατεία καθαρισμού, είναι ένας ιταλικός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οικολογικός οργανισμός, μέλος μεγάλων και διεθνών οικολογικών ενώσεων και φορέων για την προστασία του Περιβάλλοντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News