default-image

60χρονος "πιστολέρο" έσπειρε τον τρόμο στις Μοίρες

Κρήτη
60χρονος "πιστολέρο" έσπειρε τον τρόμο στις Μοίρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάστατη είναι η κοινωνία των Μοιρών από το ένοπλο επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα με πρωταγωνιστή έναν 60χρονο μηχανικό αυτοκινήτων. Για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους ο φερόμενος ως δράστης σταμάτησε με το αυτοκίνητο του μπροστά από ένα σπίτι μέσα στην πόλη των Μοιρών και άνοιξε πυρ με το πιστόλι που είχε μαζί του.

Νωρίτερα φαίνεται να είχε συναντήσει στο δρόμο το γιό του ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον οποίο ρώτησε που βρίσκεται, προειδοποιώντας πως ήρθε η ώρα να λύσουν τις διαφορές τους.

Αν και παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής το πόσες φορές πυροβόλησε, στοχεύοντας την τοιχοποιία του σπιτιο, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί δυο βολίδες και τρία σημεία στα οποία έχουν προκλιθεί φθορές. Ο φερόμενος ως δράστης μπήκε στο αυτοκίνητο του, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από αστυνομικούς του Τμήματος Μοιρών και του ΤΑΕ της Μεσαράς που συμμετέχουν στις έρευνες για το περιστατικό.

Οι περίοικοι δηλώνουν έκπληκτοι καθώς όλοι γνωρίζουν τον 60χρονο ως ένα φιλήσυχο άνθρωπο. Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία δεν φαίνεται να κινδύνευσε κάποιος πολίτης καθώς δεν υπήρχε κανείς μέσα στο διαμέρισμα εκείνη τη στιγμή

'Ελλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News