default-image

Κλέφτες κοσμημάτων συνελήφθησαν ενώ έπιναν καφέ

Κρήτη
Κλέφτες κοσμημάτων συνελήφθησαν ενώ έπιναν καφέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ζευγάρι συνελήφθη στο κέντρο του Ηρακλείου να... πίνει αμέριμνο καφέ, λίγη ώρα μετά που προσπάθησε (αποτυχημένα) να κλέψει κοσμηματοπωλείο με τη μέθοδο της απασχόλησης!

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον στόρι της υπόθεσης έχει ως εξής: Το ζευγάρι "χτύπησε" πριν από μερικές μέρες (την περασμένη Πέμπτη) ένα χρυσοχοείο στην οδό Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο. Ενώ ο άνδρας συνομιλούσε με τον ιδιοκτήτη και ζητούσε πληροφορίες, η γυναίκα με γρήγορες κινήσεις έβαζε σε μια τσάντα που κουβαλούσε όσα χρυσαφικά πρόλαβε.

Η μέθοδος είχε επιτυχία, αλλά τα δύο άτομα υπήρχαν στο βίντεο ασφαλείας του χρυσοχοείου και η φωτογραφία τους κυκλοφόρησε σε όλα τα κοσμηματοπωλεία στο Ηράκλειο, από τον οικείο σύλλογο.

Με αυτήν τη φωτογραφία αναγνώρισε το ζευγάρι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου που προσπάθησαν να "χτυπήσουν" σήμερα το πρωί, αλλά δεν τους το επέτρεψε η παρουσία του ιδιοκτήτη, που ήταν "πονηρεμένος".

Το αλβανικής καταγωγής ζευγάρι, δίχως να υποψιαστεί ότι είχαν γίνει αντιληπτοί, έφυγαν άπραγοι από το κοσμηματοπωλείο στην οδό Καρτερού και πήγαν σε κεντρική καφετέρια για να πιουν έναν καφέ.

Όμως ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου τούς ακολούθησε μέχρι εκεί και, μόλις τους είδε να κάθονται, κάλεσε την Αστυνομία, η οποία και προχώρησε στην άμεση σύλληψή τους!

Όπως ήταν λογικό, η σύλληψη μέρα-μεσημέρι σε κεντρική καφετέρια του Ηρακλείου, και μάλιστα γεμάτη κόσμο, προκάλεσε πολλά σχόλια και "σούσουρο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News