default-image

Θέμα χρόνου η αποχώρηση Περέιρα

Αθλητισμός
Θέμα χρόνου η αποχώρηση Περέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Θέμα ημερών (αν όχι ωρών) είναι η αποχώρηση του Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό, όμως αναμένεται να καθυστερήσει κάπως η ανακοίνωση του αντικαταστάτη του.

Όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα θα σημειωθούν στο τέλος της εβδομάδας, καθώς οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες για τις υποθέσεις των υποψήφιων τεχνικών.

Η δυσκολία έγκειται πως η προπονητές που αρέσουν στους νταμπλούχους Ελλάδας, όπως ο Μαρθελίνιο της Βιγιαρεάλ, ο Μπερίτσιο της Θέλτα, ο Βίκτορ (πρώην συνεργάτης του Μίτσελ) της Λα Κορούνια και ο Γκράθια της Μάλαγα, δεσμεύονται με συμβόλαια που δεν είναι εύκολο να «σπάσουν».

Για παράδειγμα για τον Γκράθια απαιτούνται 3 εκατ. ευρώ (!) για να μείνει ελεύθερος από τους Ανδαλουσιανούς, ενώ η πιο εφικτή λύση είναι εκείνη του Εσκριμπά της Έλτσε που απασχολεί και τη Χετάφε. Από τους προπονητές που είναι έμπειροι και είναι ελεύθεροι αυτή τη στιγμή ξεχωρίζουν οι Αγκίρε, Ράμος και Καπαρός, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει τελικά κάποια περίπτωση από τη Γαλλία (όπως ο Ρεμί Γκαρντέ που ήταν επί χρόνια στη Λιόν).

Το παλεύει για Μπερμπάτοφ

Αποφασισμένοι να κάνουν μία ηχηρή μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι δείχνουν στον Ολυμπιακό, με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Οι Πειραιώτες δείχνουν πως παλεύουν για να αποκτήσουν τον Βούλγαρο επιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες από τη Μονακό. Αν και είναι 34 στα 35 ο διεθνής άσος απασχολεί αρκετές ομάδες σπουδαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ενώ τη φετινή σεζόν είχε 38 συμμετοχές με 9 γκολ και 2 ασίστ.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κλείσει την υπόθεση του Γουίδιο Καρίγιο, αφού δεν έχουν εισπράξει την αρνητική απάντηση της Εστουδιάντες ή τον Αργεντινό επιθετικό. Σήμερα στην Πορτογαλία αναφέρουν πως η Πόρτο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου άσου, κάτι που ενδεχομένως να δυσκολέψει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News