Ειδήσεις

Τους πήραν οι ντόπιοι στο κυνήγι ενώ έκλεβαν "γουρούνες"

Δεν έχουν το Θεό τους οι νεαροί Βρετανοί τουρίστες που άρχισαν να καταφτάνουν στην περιοχή Χερσονήσου και Μαλίων με στόχο όχι να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την κρητική φιλοξενία, αλλά να ξεσαλώσουν μέχρις εσχάτων, όπως αποδεικνύουν τα καμώματά τους.

Αυτήν τη φορά οι δράστες, 21 ετών και οι δύο, αποφάσισαν, αντί να ενοικιάσουν, να κλέψουν τετράτροχα για να κάνουν τις βόλτες τους στην περιοχή.

Η πρώτη τους κίνηση ήταν να επισκεφθούν νωρίς το πρωί της Παρασκευής ένα κατάστημα ενοικίασης τετράτροχων, το οποίο ανήκει σε 42χρονο επαγγελματία της Χερσονήσου, απ' όπου κατάφεραν να αποσπάσουν μια "γουρούνα" χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Με γρήγορες κινήσεις έγιναν καπνός με το κλεμμένο όχημα. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό για τους νεαρούς ταραξίες, οι οποίοι λίγες ώρες αργότερα ξαναχτύπησαν σε δεύτερο κατάστημα της περιοχής. Αυτήν τη φορά έβαλαν στο μάτι δυο τετράτροχα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Όμως, η κακή τους μοίρα ήθελε να εντοπιστούν από τους περιοίκους ενώ έσπρωχναν τις δύο "γουρούνες". Οι αυτόπτες μάρτυρες της αποκοτιάς τους τούς πήραν στο κυνήγι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Από το σημείο περνούσε και κλιμάκιο του ΤΑΕ Ηρακλείου που περιπολούσε στην περιοχή, με τους αστυνομικούς να ολοκληρώνουν την επιχείρηση για τη σύλληψή τους. Τα οχήματα επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες, ενώ ήδη οι δύο νεαροί Βρετανοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για κλοπή.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια