default-image

Τέσσερις με χειροπέδες για παράνομη "απόδραση"

Κρήτη
Τέσσερις με χειροπέδες για παράνομη "απόδραση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις Σύριοι και ένας Αλβανός υπήκοος επιχείρησαν να "αποδράσουν" με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, όμως αντί για το αεροπλάνο κατέληξαν στα κρατητήρια Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 54, 21 και 20 ετών και ένας 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες το μεσημέρι, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 54, 21 και 20 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ο 54χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γερμανίας ενώ ο 21χρονος και ο 20χρονος Αρχών Βελγίου προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Παρίσι Γαλλίας.

Επιπλέον το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη ένας 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών. Ο κατηγορούμενος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Αλβανίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Μιλάνο Ιταλίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News