Ειδήσεις

Πτήση από Αγγλία προς Ηράκλειο έγινε... ροντέο

Οι νεαροί Άγγλοι τουρίστες είναι... διαβόητοι για τον τρόπο με τον οποίο κάνουν διακοπές στην Ελλάδα και δη στα μέρη που προσφέρονται για "αγγλικό τουρισμό" - στην Κρήτη ένα τέτοιο μέρος είναι τα Μάλια.

Αυτή τη φορά, οι νεαροί Άγγλοι άρχισαν να πίνουν... από το αεροπλάνο και κατάφεραν να μετατρέψουν μια πτήση ρουτίνας από το Μάντσεστερ στο Ηράκλειο σε... αρένα, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να προσγειωθεί... πρόωρα!

Οι νεαροί που επιβιβάστηκαν στο Μάντσεστερ σε μια πτήση τσάρτερ με προορισμό το "Νίκος Καζαντζάκης" και στη συνέχεια θα κατέλυαν στα Μάλια, κατόρθωσαν να περάσουν αλκοολούχο ποτό (για την ακρίβεια, βότκτα) μέσα σε μπουκάλια αναψυκτικών που κρατούσαν μαζί τους καθώς επιβιβάζονταν στο αεροπλάνο.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης οι νεαροί Άγγλοι - αγόρια και κορίτσια, νεαρής ηλικίας - αφού είχαν καταναλώσει την βότκα και είχαν γίνει... κουρούμπελο, άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους!

Έπεσαν μάλιστα και κάποιες "ψιλές", ακόμη και μια κοπελιά δέχτηκε ένα χαστούκι, ενώ μία από τις κοπέλες άναψε και τσιγάρο στην τουαλέτα του αεροπλάνου!

Ο πιλότος, αφού συνεννοήθηκε με την εταιρεία και τις Αρχές εναέριας κυκλοφορίας της Βουλγαρίας, αποφάσισε να προσγειώσει το αεροσκάφος στην Σόφια! Εκεί επιβιβάστηκαν αστυνομικοί που συνέλαβαν έναν νεαρό που είχε ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά και αφού έγιναν οι αναγκαίες συστάσεις, το αεροσκάφος απογειώθηκε ξανά.

Αποτέλεσμα ήταν τελικά να φτάσει στο Ηράκλειο, αλλά με πάνω από 2,5 ώρες καθυστέρηση!

Σχόλια