default-image

Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα των προπονητών

Ποδόσφαιρο
Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα των προπονητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή των προπονητών στην 6η επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε το πρωί του Σαββάτου στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Σύλλογος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Προπονητές όχι μόνο από το Ηράκλειο αλλά και συνάδελφοί τους από τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Λασίθι έδωσαν βροντερό παρών στις εργασίες της ημερίδας και απέδειξαν ότι η προπονητική στην Κρήτη βρίσκεται σε μεγάλη άνθιση.

Πρώτος εισηγητής ήταν ο κ.Χρήστος Καρβουνίδης (Φυσιοθεραπευτής - Οστεοπαθητικός Φυσιοθεραπευτής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου) ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόληψη και αποκατάσταση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κ. Θανάσης Τζιαμούρτας. όπου ανέλυσε ποια πρέπει να είναι η σωστή διατροφή των αθλητών-ποδοσφαιριστών πριν και μετά από έναν αγώνα ή μία προπόνηση.

Έπειτα ξεκίνησε η εισήγηση του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ.Γιάννη Πετράκη ο οποίος ανέλυσε το πως αντιμετωπίζονται τα συστήματα στο ποδόσφαιρο και αναμφίβολα κέρδισε την προσοχή όλων των προπονητών!

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με τον κ.Βασίλη Αλεξίου Διδάκτωρ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Προπονητής Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου) ο οποίος είχε ως θέμα την δύναμη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News