default-image

Η Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνου έβγαλε "λαβράκι"

Κρήτη
Η Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνου έβγαλε "λαβράκι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια περιουσία σε πλαστά χαρτονομίσματα είχε στην κατοχή του ένας 48χρονος ο οποίος έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, που είχε στοχοποιήσει το συγκεκριμένο ύποπτο για καλλιέργεια κάνναβης.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών καιτου ΤΑΕ Ρεθύμνου πραγματοποίησαν έφοδο στην κατοικία του 48χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δυο  δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρες, τα οποία είχαν φτάσει στο στάδιο της ανάπτυξης και είχαν αποκτίσει ύψος έως ένα μέτρο, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

 Οι αστυνομικοί όμως βρέθηκαν μπροστά σε εκατοντάδες εμφανώς πλαστά χαρτονομίσματα  των 100 και των 50 ευρώ. Πρόκειται για   849 χαρτονιμίσματα με συνολική ονομαστική αξία 82.650 ευρώ !

Ακόμη ο 48χρονος είχε  8 χάρτινες ταινίες  περιτυλίγματος χαρτονομισμάτων με ενδείξεις τραπεζικού καταστήματος και μια σελίδα  λευκού χρώματος με χειρόγραφες σημειώσεις αριθμών σειράς χαρτονομισμάτων.  

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News