default-image

Ερ. ΟΦΗ: Μέχρι 16 Ιουνίου η προθεσμία για προτάσεις

Ποδόσφαιρο
Ερ. ΟΦΗ: Μέχρι 16 Ιουνίου η προθεσμία για προτάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νωρίτερα κατά τρεις μέρες μεταφέρονται οι εξελίξεις στον ΟΦΗ, με τον Ερασιτέχνη να ορίζει μετά τη χτεσινή του συνεδρίαση για τις 16 Ιουνίου ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων.

Ο αρχικός σχεδιασμός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ήταν για τις 19 Ιουνίου αλλά μετά από αίτημα της ομάδας των "7" επιχειρηματιών, η προθεσμία ορίστηκε για τρεις μέρες νωρίτερα.

Η τροποποίηση της απόφασης αυτής έγινε, όπως ανακοινώθηκε «για το συμφέρον του σωματείου και για να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση, καθώς οι εκκρεμότητες για τον ΟΦΗ είναι πολλές για την επόμενη μέρα του συλλόγου».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης μετέφερε στο Δ.Σ. τις εντυπώσεις του απο τις συναντήσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με την ομάδα επιχειρηματιών, η οποία έχει καταθέσει επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ. Οπως είπε «κάποιους απο τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτήν την κίνηση, τους θεωρώ πολυτέλεια για τον ΟΦΗ. Κάποιους άλλους δεν τους γνωρίζω προσωπικά, όμως εύχομαι πραγματικά να ισχύει το ίδιο. Είναι μια σοβαρή πρόταση για τον ΟΦΗ».

Ο Γιάννης Δανδάλης ανέφερε ακόμη ότι «η πόρτα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα συνεχίσει να είναι ανοιχτή για όποιον ενδιαφέρεται να καταθέσει την πρόταση του, μέχρι τις 15 Ιουνίου που θα γίνει η Γενική Συνέλευση. Θα την αξιολογήσουμε και θα πάρουμε την απόφαση μας στις 16 Ιουνίου σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ, γιατί ο χρόνος τρέχει και η ομάδα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί, όπως πρέπει, ώστε να προλάβει να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Συνάντηση με Αρναουτάκη για το γήπεδο

Το γηπεδικό είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τον ΟΦΗ, για εργασίες που πρέπει να γίνουν στο Γεντί Κουλέ. Οπως ανακοινώθηκε, μετά απο ενέργειες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κλείστηκε ραντεβού με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίο θα γίνει στις 17 Ιουνίου, όπου και θα συζητηθούν τα σημαντικά αυτά ζητήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News