default-image

Στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι του Βάργκας

Ποδόσφαιρο
Στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι του Βάργκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ελλάδα θα βρεθούν σήμερα οι εκπρόσωποι του Ρόναλντ Βάργκας προκειμένου να συζητηθούν οι όροι μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

 Μετά τις επαφές που έγιναν την Πέμπτη στη Σόφια και τη διαπίστωση πως υπάρχει οικονομική διαφορά, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν επί ελληνικού εδάφους.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και οι τρεις εκπρόσωποι του μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα αναμένονται στην Αθήνα και πιθανώς να τα πουν με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να «κλείσει» το θέμα. Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία, πριν αρχίσει το Κόπα Αμέρικα και πιθανώς αυξηθούν οι μνηστήρες για τον παίκτη.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με παίκτη για το κέντρο της άμυνας. Το νέο όνομα που κυκλοφόρησε είναι αυτό του Νταβίντ Ροντρίγκεθ Λομπάν, που αγωνίζεται στην Έλτσε και μένει ελεύθερος. Φέτος ο 28χρονος άσος είχε μια γεμάτη σεζόν με 36 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Βαλένθια, Μπαρτσελόνα Β’, Σαλαμάνκα και Χερέθ, ενώ υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Σε ό,τι αφορά στο υπάρχον ρόστερ, φαίνεται πως οι Μακόλεϊ Κρισάντους και Έλντερ Μπαρμπόσα θα παραμείνουν, παρότι στα συμβόλαιά τους υπάρχει η οψιόν στην ομάδα να σπάσει τη συμφωνία το καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News