Ειδήσεις

Ο υπουργός Υγείας την Κυριακή στο "Αννουσάκειο"

Την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και τα εγκαίνια του νέου Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Χώρας Σφακίων από τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, της διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, του περιφερειάρχη Κρήτης, του Δήμου Σφακίων και φορέων της περιοχής.

Την ίδια ημέρα στις 6 το απόγευμα ο υπουργός Υγείας και ο αναπληρωτής υπουργός, συνοδευόμενοι από την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, θα επισκεφθούν το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου στο Καστέλι Χανίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων του υπουργού Υγείας κ. Παν. Κουρουμπλή και του αναπληρωτή υπουργού Ανδρέα Ξανθού είναι το εξής:

Σάββατο 6/6/2015

12:00: Συνάντηση εργασίας, παρουσία του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Αντικείμενο της συνάντησης εργασίας αποτελεί η ανάπτυξη του δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου - Μαλεβιζίου και η παρουσίαση της προόδου του σχετικού σχεδίου στους αντίστοιχους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια Κρήτης, Δήμο Ηρακλείου, Δήμο Μαλεβιζίου).

19:00: Ο υπουργός Υγείας θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του Μουσείου Χριστιανικής Τέχνης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης "Αγία Αικατερίνη Σιναϊτών".

Κυριακή 7/6/2015

10:30: Ο υπουργός Υγείας θα παρευρεθεί στον εορτασμό της Επετείου της κήρυξης της "Επανάστασης του 1821 στην Κρήτη", στον Ιερό Ναό Παναγίας Θυμιανής Σφακίων.

12:00: Εγκαίνια του νέου Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Χώρας Σφακίων από τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, του Περιφερειάρχη Κρήτης, του Δήμου Σφακίων και φορέων της περιοχής.

18:00: Ο υπουργός Υγείας, συνοδευόμενος από την διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, θα επισκεφθεί το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο  

Σχόλια