default-image

"Το πρόβλημά σας είναι ότι το κόμμα σας δεν έχει σχέδιο"

Ελλάδα
"Το πρόβλημά σας είναι ότι το κόμμα σας δεν έχει σχέδιο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χώρα έχασε ένα διάστημα, χωρίς η κυβέρνηση να κάνει τίποτα, επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για τη διαπραγμάτευση, εκτιμώντας ότι η διαπραγμάτευση άρχισε μετά τη διάσκεψη της Ρίγας.

Επικαλούμενος δημοσκοπήσεις, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι ο κόσμος θέλει συμφωνία, ενώ είναι προβληματισμός από τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι χάθηκε χρόνος και ότι θα έπρεπε να έχουν γίνει αποκρατικοποιήσεις, ενώ υπενθύμισε ότι το Ποτάμι είχε καλέσει την κυβέρνηση να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις.

Συνεχίζοντας, έκανε λόγο για δημαγωγία, κατεδάφιση της Παιδείας, αλλά και αυτοσχεδιασμούς σε Οικονομία και Μεταναστευτικό, ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει τα πρωτογενή πλεονάσματα να είναι κάτω από 1%.

«Το μεγάλο ερώτημα, κ. Τσίπρα, είναι ποια είναι η αναπτυξιακή σας πολιτική», διερωτήθηκε ο κ. Θεοδωράκης, και σχολίασε το ζήτημα των εξαγωγών, τονίζοντας ότι αν δεν αυξηθούν, η χώρα δεν θα βγει από το τέλμα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά σας είναι ότι το κόμμα σας δεν έχει σχέδιο, τόνισε και πρόσθεσε ότι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν συνειδητά στην «τρόικα εσωτερικού», που υπονομεύει τη διαπραγμάτευση.

Ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε τον Πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την εσωτερική αντιπολίτευση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News