default-image

Παραλίγο γεννητούρια σε... λεωφορείο

Κρήτη
Παραλίγο γεννητούρια σε... λεωφορείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεννητούρια παραλίγο στο λεωφορείο για μια μαμά που βρισκόταν σε σχολική εκδρομή ως συνοδός. Το κοριτσάκι της βιάστηκε να κάνει την εμφάνισή του.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου Οροπεδίου Λασιθίου ήταν σε ολοήμερη σχολική εκδρομή, στην οποία συμμετείχαν μαθητές και γονείς. Πρώτα στο φράγμα Αποσελέμη και μετά στο Ρέθυμνο για φαγητό.

Στο δρόμο της επιστροφής και ενώ δεν είχαν διανύσει πολλά χιλιόμετρα, έκαναν την "εμφάνισή" τους οι πόνοι και έσπασαν τα νερά. Άμεσα κλήθηκε το ασθενοφόρο, το οποίο έσπευσε στο σημείο στο Ρέθυμνο και την παρέλαβε, μεταφέροντάς την στη Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου της πόλης.

Εκεί έφερε στον κόσμο το πέμπτο παιδί της, ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι.

«Αρχικά ανησυχήσαμε, αλλά μετά που μάθαμε ότι και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους. "Πετάξαμε" από τη χαρά μας και τα 150 άτομα της εκδρομής. Μετά από 33 χρόνια στην εκπαίδευση, αυτό το περιστατικό θα είναι κάτι που θα το θυμάμαι για πάντα», σημειώνει στο neakriti.gr ο κ. Μανόλης Ζερβάκης, διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου και παραλίγο μαιευτήρας, όπως λέει χαριτολογώντας.  

Και η μαμά και το νεογέννητο μωράκι χαίρουν άκρας υγείας και βρίσκονται στο Νοσοκομείο του Ρεθύμνου, ενώ ολόκληρη η οικογένεια πλέει πλέον σε πελάγη ευτυχίας, αφού ακόμα ένα παιδικό προσωπάκι ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία της.

«Είναι μια είδηση που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μάς κάνει να χαμογελάμε. Όσοι επέβαιναν και στα τρία λεωφορεία της εκδρομής εύχονται να είναι υγιές και καλότυχο το κοριτσάκι, που ήταν το τυχερό του να γεννηθεί στο Ρέθυμνο σε μια σχολική εκδρομή», προσθέτει ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Γεωργίου Οροπεδίου Λασιθίου.

Να ευχηθούμε και εμείς να είναι καλότυχο το νεογέννητο κοριτσάκι.

Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News