Ειδήσεις

Βραβεύτηκε για 5η χρονιά το Nana Beach Hotel

Το Nana Beach Hotel του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του, απέσπασε για 5η συνεχή χρονιά το βραβείο Certificate of Excellence του Trip Advisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας παγκοσμίως.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο αναγνωρίστηκε ως νικητής του Certificate of Excellence Hall of Fame, θεσμός που δημιουργήθηκε ειδικά για να τιμήσει τις επιχειρήσεις που λαμβάνουν το Certificate of Excellence για πέντε συναπτά έτη.

Η άριστη φιλοξενία και η συνολικά εξαιρετική εμπειρία των επισκεπτών του Nana Beach Hotel, τους οδηγεί όλα αυτά τα χρόνια στο να γράφουν θαυμάσιες κριτικές στο Trip Advisor, στο πλαίσιο των οποίων απονεμήθηκε και το βραβείο Certificate of Excellence.

Η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από διεθνείς διακρίσεις όπως αυτές του θεσμού "Travellers' Choice" του Trip Advisor, που βασίζονται και σε αυτήν την περίπτωση στις κριτικές των ταξιδιωτών με βάση την εμπειρία διαμονής τους, όπου το ξενοδοχείο αναδείχθηκε το 2014 στη 12η θέση ανάμεσα στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας για οικογένειες και επίσης κατέκτησε την 18η θέση ανάμεσα στα 25 κορυφαία all-inclusive ξενοδοχεία της Ευρώπης.

Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για το Nana Beach Hotel καθώς το αναδεικνύουν οι ίδιοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου και επιβραβεύουν τη μοναδική εμπειρία διαμονής που τους προσφέρει.

Η βαρύτητα αυτής της διάκρισης ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι το Nana Beach Hotel βραβεύεται για 5 συνεχόμενα χρόνια από τον ίδιο θεσμό, παράγοντας που μεγιστοποιεί την χαρά, την περηφάνια, αλλά παράλληλα και την τεράστια ευθύνη και δέσμευση για τη διατήρηση και εξέλιξη του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Travelworks Communications (Νάντια Πασχάλη | +30 210 9222525 | paschali@travelworks.gr)

Σχόλια