default-image

Απάντησε με βρισιές στην καταδίκη του

Κρήτη
Απάντησε με βρισιές στην καταδίκη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν του άρεσε διόλου η απόφαση που του επιφύλαξε η εκδίκαση της υπόθεσής του, για την οποία κάθισε στο σκαμνί του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων κατηγορούμενος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, και άρχισε να βρίζει χυδαία μέσα στη δικαστική αίθουσα τον εισαγγελέα και τη δικαστή.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα για τα περίπου δυο κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης που του βρήκε η Αστυνομία, με φράσεις που δε συνάδουν στο χώρο απονομής της δικαιοσύνης, λίγο πριν βγει από τη δικαστική αίθουσα συνοδευόμενος από τους εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών Αλικαρνασσού "στόλισε" την έδρα με γνωστά κακοήθη υποκοριστικά πεζοδρομίου αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκόμενους.

Για την ιστορία στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών και χρηματική ποινή ύψους 101 χιλιάδων ευρώ, γεγονός το οποίο τον έβγαλε από τα ρούχα του με αποτέλεσμα να ξεχάσει πού βρισκόταν...

Η συμπεριφορά του ξεκίνησε να αλλάζει ήδη από την πρόταση του εισαγγελέα, που πρότεινε 15 χρόνια ποινή κάθειρξης με τον κατηγορούμενο να απαντά ειρωνικά... «Ναι, βάλε κι άλλα… Βάλε ισόβια!».

Ωστόσο το δικαστήριο δεν αντέδρασε νομικά κρατώντας το επίπεδο και σεβόμενο το χώρο αλλά και το λειτούργημα των δικαστών.

Το επεισόδιο και οι βρισιές συνεχίστηκαν και εκτός της δικαστικής αίθουσας με τη συμμετοχή και συγγενών του κατηγορουμένου αλλά και του συγκατηγορουμένου του, που παρεμπιπτόντως για την υπόθεση καταδικάστηκε σε 4 χρόνια ποινή κάθειρξης.

Έτσι, προκειμένου τα πνεύματα να ηρεμήσουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα, συνελήφθη ένα άτομο, συγγενής του πρώτου κατηγορουμένου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News