default-image

Ακόμη 4 Σύριοι θα ταξίδευαν παράνομα, αλλά συνελήφθησαν

Κρήτη
Ακόμη 4 Σύριοι θα ταξίδευαν παράνομα, αλλά συνελήφθησαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα πλαίσια των… "καθιερωμένων" πια συλλήψεων για πλαστογραφία εγγράφων με σκοπό την παράνομη φυγή στο εξωτερικό, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις Σύριοι - ηλικίας 32, 52, 16 και 39 ετών - που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Ολλανδία και Γερμανία κατ' αυτόν τον τρόπο.

Η σύλληψή τους έγινε χθες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης", από αστυνομικούς του Α.Τ. του αερολιμένα.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες (3.6.2015) το πρωί, σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθη, συνελήφθη ο 32χρονος για πλαστογραφία πιστοποιητικών, διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Τσεχίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Άμστερνταμ Ολλανδίας.

Επιπλέον το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν οι άλλοι τρεις Σύριοι, ο 52χρονος, ο 16χρονος και ο 39χρονος.

Συγκεκριμένα ο 52χρονος και ο 16χρονος επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, ενώ ο 39χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βουλγαρίας, προκειμένου να ταξιδέψουν με προορισμό το Βερολίνο Γερμανίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News