default-image

Λαϊκή Στάση Πληρωμών: Άγονοι δύο ακόμη πλειστηριασμοί

Κρήτη
Λαϊκή Στάση Πληρωμών: Άγονοι δύο ακόμη πλειστηριασμοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγονοι κατέληξαν οι πλειστηριασμοί μιας πρώτης κατοικίας και μιας επαγγελματικής στέγης που βρίσκονται στο Ηράκλειο και τη Χερσόνησο αντίστοιχα, με την παρέμβαση, χθες, στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα άγονος κατέληξε ο πλειστηριασμός επί οικοπέδου 6 στρεμμάτων στη Φοινικιά Ηρακλείου, όπως επίσης αυτός μιας επαγγελματικής στέγης επί οικοπέδου 600 τ.μ. στην παραθαλάσσια περιοχή της Χερσονήσου Ηρακλείου.

«Η αρπαγή της περιουσίας των πολιτών συνεχίζεται χωρίς διάκριση και χωρίς περιορισμούς», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, που συνεχίζει τον αγώνα κατά των πλειστηριασμών απαιτώντας την κατάργησή τους.

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί όλα τα ΜΜΕ να συμβάλουν «στην ενημέρωση του λαού για τη συνεχιζόμενη λεηλασία της ακίνητης περιουσίας των πολιτών από τις τράπεζες, τις ιδιωτικές εταιρίες και τους ασφαλιστικούς φορείς. Είναι χρέος όλων των Ελλήνων να υπερασπιστούν το δικαίωμα μας για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.

Φτάνει πια ο εμπαιγμός, φτάνει πια ο εφησυχασμός, είναι ώρα να μιλήσει ο λαός. Κάτω τα χέρια από τα σπίτια μας, κάτω τα χέρια από τη γη μας», καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News