default-image

Επίσκεψη του Σ. Βαρδάκη στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου

Κρήτη
Επίσκεψη του Σ. Βαρδάκη στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τρίτη 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Σωκράτη Βαρδάκη στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Οργάνωσης κατά της βίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας "Ο Άνθρωπος".

Ο βουλευτής Ηρακλείου, συντάχθηκε απόλυτα με την άποψη της Οργάνωσης, η οποία εκφράστηκε από τον πρόεδρό της, κ. Μαρτιμιανάκη, καταδικάζοντας επί της ουσίας την βία, την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία.

Πρόκειται για ένα κακόγουστο και επικίνδυνο έθιμο, το οποίο προκαλεί φόβο και δημιουργεί ανασφάλεια στους συμπολίτες μας. Ο κ. Βαρδάκης εξέφρασε την επιθυμία να είναι παρόν στο συνέδριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 27-28 Ιουνίου 2015, στον Προφήτη Ηλία, οπότε και θα αναδειχθεί περισσότερο το πρόβλημα.

Στη συνέχεια ο κ. Βαρδάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ομάδας Αμπελουργών Κρήτης καθώς και με Αγρότες, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα.

Ο βουλευτής δήλωσε ότι ο αγροτικός χώρος είναι από αυτούς που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας και πρέπει άμεσα η πολιτεία να συνειδητοποιήσει την αξία του μέσω ενός σχεδίου εθνικής πολιτικής δράσης. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Βαρδάκης θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το αγροτικό κίνημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News