default-image

Η Πέμη Ζούνη παρουσιάστρια του ΤΕDxAnogeia

Κρήτη
Η Πέμη Ζούνη παρουσιάστρια του ΤΕDxAnogeia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παρουσιάστρια της εκδήλωσης TEDx Anogeia, που θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου 2015 στα Ανώγεια Ρεθύμνου, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Πρόκειται για μια πολύ γνωστή και επικοινωνιακή ηθοποιό του ελληνικού θεάματος, την Πέμη Ζούνη, η οποία εδώ και καιρό έχει γίνει και μέλος της ομάδας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η TEDxAnogeia Team σε ανακοίνωσή της, «κόντρα στην παράδοση των ΤΕDx να ανακοινώνουν τελευταίο τον παρουσιαστή, στο ΤEDxAnogeia αποφασίσαμε να τον, ή καλύτερα "την", ανακοινώσουμε πρώτη από όλους. Και αυτό επειδή θα ήταν περιττό να πράτταμε διαφορετικά και λίγο ανακριβές.

Θα ήταν περιττό να κρατάμε μυστική τη δική μας παρουσιάστρια επειδή τη γνωρίζουμε μήνες τώρα... Και θα ήταν ανακριβές να ανακοινώσουμε ότι απλά θα παρουσιάσει το ΤΕDxAnogeia, επειδή είναι μέλος της ομάδας εδώ και καιρό και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειάς μας. Είναι συμμέτοχη και συνένοχη σε ό,τι ετοιμάζουμε και κάποια από αυτά έχουν την προσωπική της σφραγίδα. Κυρίες, παρουσιάστρια του TEDxAnogeia θα είναι η Πέμη Ζούνη!

Η Πέμη Ζούνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Παν/μιο  της Αθήνας και Λογοτεχνία στο Παν/μιο της Nanterre στο Παρίσι. Γρήγορα την κέρδισε η ηθοποιία και φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Ακολούθησαν συνεργασίες με σπουδαίους σκηνοθέτες και ηθοποιούς, ενώ συμμετείχε σε πολλές παραγωγές στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Τιμήθηκε με τις δύο μεγαλύτερες διακρίσεις στην Ελλάδα: το Θεατρικό Βραβείο "Μαρίκα Κοτοπούλη" και το "Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου" στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Διδάσκει Υποκριτική από το 1993 και σκηνοθετεί από το 2002.

Εξελέγη βουλευτής το 2012 και δραστηριοποιήθηκε κυρίως στον τομέα του Πολιτισμού και της Παιδείας. Πυρήνας του προβληματισμού της, σε όλες τις ενασχολήσεις, είναι το θέμα της ανθρώπινης επικοινωνίας.

Το ΤΕDxAnogeia

Το ΤΕDxAnogeia θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου 2015 στα Ανώγεια Ρεθύμνου. Θα διεξαχθεί σε ανοιχτό χώρο, στον Άγιο Υάκινθο, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων και 12 χιλιόμετρα από τον κοντινότερο οικισμό, τα Ανώγεια.

Θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες. Θέμα είναι οι "Κορυφές" και moto το "Light your way up".

Στο event 12 ομιλητές, κορυφαίοι στον τομέα δραστηριότητάς τους θα μιλήσουν για τη διαδρομή μέχρι την κορυφή, αλλά και αν αξίζει το ταξίδι και η προσπάθεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News