Ειδήσεις

Ένα ακόμη αεροσκάφος στο στόλο της Sky Express

Την ένταξη ενός επιπλέον αεροσκάφους στο στόλο της ανακοίνωσε η Sky Express. Πρόκειται για αεροσκάφος τύπου ATR42, χωρητικότητας 46 θέσεων.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προσθέτει δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα από τα μέσα Ιουνίου συνδέοντας το Ηράκλειο με την Κάρπαθο και από τις πρώτες ημέρες Ιουλίου συνδέοντας το Βόλο με το Ηράκλειο.

«Συνεχίζουμε την πρωτοποριακή και ποιοτική παρουσία μας στον αεροπορικό χώρο τα 10 τελευταία έτη, με μεταφορικό έργο άνω των 60 χιλιάδων πτήσεων, με πτήσεις καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και προχωράμε μπροστά με περισσότερα αεροσκάφη και νέους προορισμούς.

Ευχαριστούμε το επιβατικό μας κοινό, το οποίο μας στηρίζει και αναγνωρίζει κάθε νέα μας προσπάθεια. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή μας την επιτυχία και ελπίζουμε σύντομα να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις μας», αναφέρουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας σε ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η Sky Express είναι η νικήτρια του ERA Silver Award 2014/15. Βραβεύτηκε από το Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών (European Region Airline Association).

Η αεροπορική εταιρεία επιχειρεί συνολικά σε πάνω από 20 προορισμούς στην Ελλάδα, ενώ κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω των μεγαλυτέρων ταξιδιωτικών γραφείων ή μέσω του www.skyexpress.gr.

Σχόλια