Ειδήσεις

"Ημέρα τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ." την Κυριακή

Την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουνίου, των Αγίων Πάντων, θα εορταστεί πανελλαδικά η καθιερωμένη "Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας".

Στο πλαίσιο του εορτασμού, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και στη συνέχεια θα αναγνωστεί η ημερήσια διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στους εορτασμούς καλούνται οι θρησκευτικές, πολιτικές, δικαστικές και στρατιωτικές Αρχές των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., τα Δ.Σ. των συνδικαλιστικών ενώσεων των αστυνομικών, εκπρόσωποι του επιστημονικού-επαγγελματικού κόσμου, απόστρατοι αστυνομικοί αλλά και όσοι επιθυμούν να παραστούν.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις κατά τόπους έδρες των νομών έχουν ως εξής:

* Στα Χανιά στις 11:30 θα γίνει δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού.

* Στο Ρέθυμνο η δέηση στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 10:30 το πρωί, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στην ενοριακή εστία της Μητροπόλεως (δίπλα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας).

* Στο Ηράκλειο, στις 9:30 θα γίνει δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά και θα ακολουθήσει στις 10:30 μικρή δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου (Αγίου Αρτεμίου 1, Νέα Αλικαρνασσός - αίθουσα πολλαπλών χρήσεων).

* Τέλος στο Λασίθι η δέηση θα γίνει στις 10 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγίου Νικολάου.

Σχόλια