Ειδήσεις

Στον εισαγγελέα ο 22χρονος για τη ληστεία στις αδελφές

Στο Δικαστικό Μέγαρο για να περάσει το εισαγγελικό κατώφλι βρίσκεται ο 22χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, που συνελήφθη ως ένας εκ των τριών δραστών που έκλεψαν τις δύο ηλικιωμένες αδελφές αργά το βράδυ της Παρασκευής και τις έκλεισαν στο μπάνιο του σπιτιού τους.

Ο νεαρός αλβανικής καταγωγής συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είναι πολύ κοντά στη σύλληψη και των άλλων δύο δραστών, που διά της βίας ανάγκασαν τις γυναίκες να τους υποδείξουν τα χρήματα που είχαν στο σπίτι. Σήμερα, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του κατηγορία, ο 22χρονος πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου.

Αμέσως μετά τη ληστεία ο εντοπισμός των δραστών αποτέλεσε στοίχημα για τους αστυνομικούς στο Ηράκλειο που κατάφεραν να φτάσουν στην εξιχνίαση μέσα σε λίγα 24ωρα.

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το neakriti.gr, πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις άνδρες που μπήκαν στο σπίτι τους για να τις κλέψουν βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής δύο ηλικιωμένες αδελφές στα Ελληνοπεράματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις κλέφτες φορούσαν τις κουκούλες φούτερ μπλούζας για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώ ανάμεσά τους ήταν και ένας άνδρας που μιλούσε την ελληνική γλώσσα.

Μαρία Μαυρομάτη

Σχόλια