default-image

Στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κρήτη
Στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιοδεία στο Ηράκλειο πραγματοποιεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το απόγευμα στις 7 θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της Πρωτοβουλίας "Παιδεία 2015" εναντίον των νόμων Μπαλτά-Κουράκη που θα λάβει χώρα στην αίθουσα της οδού Ανδρόγεω.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε την περιοδεία του από τον Προφήτη Ηλία και το συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Αναπτυξιακή στις Αρχάνες και στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Ενόψει της σημερινής περιοδείας του στο Ηράκλειο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. μίλησε χθες στο Ράδιο 98,4 και στον Γιώργο Σαχίνη κάνοντας λόγο για "θερμό" πολιτικό καλοκαίρι σε εξωτερικό και εσωτερικό.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι, ακόμα κι αν η κυβέρνηση τα βρει με τους δανειστές, υπάρχει η εσωτερική αντιπολίτευση, οι αντιδράσεις με τα νέα μέτρα και η δεδηλωμένη.

«Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους πιστωτές μια συμφωνία, η οποία σίγουρα θα είναι χειρότερη από αυτή που θα μπορούσε να πετύχει η Νέα Δημοκρατία πριν από λίγους μήνες, έχω όμως σοβαρές αμφιβολίες ότι μπορεί να την περάσει από τη Βουλή και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή μου, τότε τίθεται θέμα δεδηλωμένης και θα οδηγηθούμε σε πολιτικές εξελίξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εάν η κυβέρνηση δε φέρει συμφωνία, τότε καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχουν λεφτά να πληρωθεί το ΔΝΤ και θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια στάση πληρωμών, η οποία οδηγεί σε πιστωτικό γεγονός».

Αναφορικά με τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα του, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως «στη Νέα Δημοκρατία προφανώς και δυσκολευόμαστε να δεσμευτούμε για συμφωνία την οποία δεν έχουμε δει ακόμα, όμως εδώ που έχουμε φτάσει οποιαδήποτε συμφωνία είναι καλύτερη από μη συμφωνία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News