default-image

Παιδικό: Τελετή λήξης με σημαντικές βραβεύσεις

Ποδόσφαιρο
Παιδικό: Τελετή λήξης με σημαντικές βραβεύσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα γεμίσει παιδικές φωνές σήμερα το απόγευμα το Παγκρήτιο Στάδιο, καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του 4ου παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Η γιορτή των ακαδημιών θα έχει και λάμψη από σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς θα τιμηθούν προπονητές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με σπουδαίες επιτυχίες και καριέρα στη Σούπερ Λίγκα. Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ θα τιμήσει τον Ευγένιο Γκέραρντ, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τους προπονητές Νίκο Νιόπλια, Γιάννη Πετράκη, Γιάννη Χατζηνικολάου, Παύλο Δερμιτζάκη, Γιάννη Ταουσιάνη και Μύρωνα Σηφάκη, για τη συνετή παρουσία και προσφορά τους στη στη Σούπερ Λίγκα.

Στην τελετή λήξης θα παρευρεθούν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομών των ακαδημιών. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών, αρχικά θα γίνουν αγώνες επίδειξης στις μικρές ηλικίες από τις 17:00 ως τις 19:00. Στο κεντρικό γήπεδο θα αγωνιστούν οι ηλικίες 2006-07 & 2008-09, ενώ στο βοηθητικό γήπεδο θα αγωνιστούν οι ηλικίες 2002-03 & 2004-05.

Μετά το τέλος των αγώνων θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, με την παρέλαση των ομάδων και τις απονομές. Θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες. Στις τρεις πρώτες ομάδες όπου υπάρχει βαθμολογία θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές αναμνηστικά διπλώματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News