default-image

Σεμινάριο "Εκπαίδευση εκπαιδευτών ανηλίκων" από το ΚΕΚ

Ελλάδα
Σεμινάριο "Εκπαίδευση εκπαιδευτών ανηλίκων" από το ΚΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, διοργανώνει σεμινάριο προετοιμασίας για τις επικείμενες εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ.

Το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε εκπαιδευτές ενηλίκων οι οποίοι έχουν αποστείλει τα χαρτιά τους στον ΕΟΠΠΕΠ και είναι σε αναμονή για συμμετοχή στις εξετάσεις. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν ώστε να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις που διοργανώνει ο ΕΟΠΠΕΠ για την πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης (πιστοποίηση επιπέδου Β του ΕΚΕΠΙΣ).

Σκοπός του σεμινάριο είναι να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει άτομα τα οποία πρόκειται να δώσουν εξετάσεις στο προσεχές διάστημα πάνω στις τεχνικές διδασκαλίες, στον προγραμματισμό διδασκαλίας και επίσης στην σωστή παρουσίαση της.

Ενότητες σεμιναρίου

(με βάση το επαγγελματικό περίγραμμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ)

• Σύγχρονες μέθοδοι και εκπαιδευτικές τεχνικές διδασκαλίας

• Μεθοδολογία σχεδιασμού διδακτικής ενότητας

• Σχεδιασμός 20΄ μικροδιδασκαλιών από τους εκπαιδευόμενους

• Εργαστήριο παρουσίασης 20' μικροδιδασκαλιών από τους εκπαιδευόμενους - Σχολιασμός - Υποστήριξη.

Κόστος: 180 € ανά συμμετοχή.

Διάρκεια σεμιναρίου: Συνολικά 35 ώρες εκ των οποίων οι 20 διδακτικές ώρες δια ζώσης και 15 εξ αποστάσεως μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Ημερομηνία έναρξης: Το Σεμινάριο θα υλοποιηθεί σε ένα Σαββατοκύριακο: 13-14/06, με ώρες διεξαγωγής 09:00-17:00.

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες: ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, από 8.30 π.μ. έως 3:00μ.μ. Υπεύθυνος: Κυριάκος Λεονταράκης Τηλ:28103 02730, 2810 302735, Fax:2810227189 e-mail: [email protected] fb: www.facebook.com/KekTechnikesScholes αιτήσεις στο web: www.katartisi.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News