Ειδήσεις

Ενημερωτική συνάντηση για τον κοινωνικό αθλητισμό στο Λασίθι

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 ενημερωτική εκδήλωση για τη λειτουργία της δράσης του Κοινωνικού Αθλητισμού, ενόψει της νέας σχολικής περιόδου 2015-2016.

Στην ενημέρωση προήδρευε η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη και συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης για θέματα Υγείας Μ. Κλώντζας, ο δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λασιθίου Ι. Σταμέλος, ο σχολικός σύμβουλος δασκάλων Γεώργιος Μαμάκης, εκπρόσωποι Σχολικών Συμβουλίων, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λασιθίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, παρουσιάστηκε η καινοτόμος δράση του Κοινωνικού Αθλητισμού, η οποία απευθύνεται σε παιδιά (έως 15 ετών) απόρων οικογενειών που επιθυμούν την εκμάθηση ενός αθλήματος και που αδυνατούν να πληρώσουν, να συμμετέχουν δωρεάν στις Ακαδημίες εκμάθησης διαφόρων αθλημάτων.

Προκειμένου να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά η δομή του Κοινωνικού Αθλητισμού, οι υπάλληλοι στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Λασιθίου θα αποστείλουν πληροφορίες και λεπτομέρειες της εφαρμογής του προγράμματος στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Λασιθίου μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Σχόλια