default-image

Bruce Jenner: Ο Ολυμπιονίκης που έγινε γυναίκα

Γυναίκα & παιδί
Bruce Jenner: Ο Ολυμπιονίκης που έγινε γυναίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 1976 ανακηρύχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στο δέκαθλο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Montreal. Θεωρήθηκε ένας από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο, ενώ το 1987 έλαβε τιμητική θέση στο Olympic Hall of Fame ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών.

Η φήμη του εκτοξεύθηκε γρήγορα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που κοσμούσε τα εξώφυλλα περιοδικών ενώ συμμετείχε και σε διάσημες διαφημιστικές καμπάνιες. Στα ερωτικά του μάλλον δεν ήταν και τόσο σταθερός χαρακτήρας όπως φάνηκε.

Έκανε τρεις γάμους, τον πρώτο με την Chrystie Crownover, τον δεύτερο με την Linda Thompson ενώ η τελευταία του γυναίκα με την οποία έμεινε πάνω από 20 χρόνια ήταν η Kris Jenner. Συνολικά απέκτησε έξι παιδιά, τον Βurt, την Casey, τον Brandon, τον Brody, την Kendall και την Kylie Jenner. Eίναι ακόμα πατριός της Κim, της Kourtney, της Khloe και του Rob Κardashian.

Ωστόσο, λίγους μήνες πριν αρχίσουν οι φήμες για την αλλαγή φύλου χώρισε επίσημα με την Kris. Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει μέχρι τώρα η οικογένεια των Kardashians, ο Bruce πρόσφατα τους είχε εξομολογηθεί πως ήξερε κατά βάθος ότι ήταν γυναίκα από την ηλικία των 5 ετών! Πρόσφατα μάλιστα, οι παπαράτσι τον απαθανάτισαν έξω από την βίλα του στο Malibu να φοράει ένα μακρύ γυναικείο φόρεμα.

Πηγή: followme.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News